Home | Anticariat | Noutati | Rare | Recomandari | Cumparare | Vânzare | Links | Contact
     Catalog
 »  Beletristica
 »  Diverse
 »  Manuale si Ghiduri
 »  Reviste si Colectii
 »  Stiinta si Tehnica
 »  Tehnologia Informatiei
     UtilitATi
 »  Cautare avansata
 »  Vezi cosul tau
 »  Comanda acum!
 »  Goleste cosul
 »  Lista titlurilor
     Edituri/Colectii
 »  Cauta o Editura
 »  Cauta o Colectie
     Alte servicii
 »  Înscrie-ti oferta gratuit
 »  Comanda prin email!
 »  Rezerva-mi o carte
     Publicitate
 »  Link-uri utile
 »  Banner exchange
 »  Oferta de publicitate
     SITE-URI
 »  Portal InfoRapArt
 »  AnteCV - Testare
 »  Meditatii, meditatori
 »  Management sexual
 »  Poeme cibernetice
 »  Cenaclu Literar
 »  Software românesc
    SOFT EDUCATIONAL

Educația este ceea ce supraviețuiește după ce tot ce a fost învățat a fost uitat. [B.F.Skinner]
InfoRapArt

TERMENI SI CONDITII

Copyright

Portalul www.inforapart.ro, împreuna cu toate subdomeniile asociate, reprezinta o marca înregistrata apartinând companiei InfoRapArt SRL România. Produsul include textele, combinatiile de culori, butoanele si chenarele, logo-urile si icon-urile, interfetele si toate celelalte elemente grafice. Situl pune la dispozitie o gama de servicii în conditiile si termenii care pot fi consultate în continuare. Imediat ce ai intrat pe acest site se considera ca ai acceptat toate conditiile de mai jos, asa încât este indicat sa le citesti si sa ai cunostinta despre ele. In plus, daca intentionezi sa folosesti o parte din serviciile disponibile, este de datoria ta sa recitesti aceste reguli din când în când pentru a lua la cunostinta si despre posibilele schimbari care au intervenit. Asadar, vizitând acest site sau utilizând o parte din serviciile disponibile pe aceasta platforma virtuala, se considera ca ai acceptat din start conditiile stipulate aici, ele facând parte integranta din politica noastra privata legata de acest produs cu caracter public.

Intregul continut textual si grafic de pe acest site este protejat de legea copyright-ului (Legea nr.8/1996), de alte legi interne, precum si de conventii si tratate internationale, si nu pot fi copiate fara un accept expres al societatii InfoRapArt SRL România care detine în acest moment toate drepturile de licenta si proprietate asupra acestui produs si a continutului acestuia. Marcile de fabricatie a produselor si a serviciilor, precum si numele acestora constituie de asemenea proprietatea InfoRapArt SRL si sunt protejate de legile sus mentionate. Ca urmare, cu exceptia acelor produse sau servicii care sunt în mod expres anuntate ca fiind cu titlu gratuit, reutilizarea oricarui material din continutul site-ului (fie el text sau grafic) pentru alte scopuri decât cele pentru care exista un accept expres, este strict interzisa.

Tot proprietate InfoRapArt SRL constituie si textele întrebarilor, înregistrarile acestora si algoritmii programelor care sunt oferite în mod public, prin intermediul unui contract de exclusivitate sau printr-o întelegere cu partile implicate în acest sens.

O parte a informatiilor si materialelor acestui portal este disponibila pentru folosirea în mod offline în variante necomerciale, cu conditia ca forma, continutul textelor si imaginile grafice sa nu fie modificate în nici un fel. Permisiunile de utilizare pot fi acordate în mod diferentiat, de la caz la caz. In acest sens InfoRapArt SRL poate atribui aceste permisiuni si asteapta în acest scop cerinte carora le va raspunde în conformitate cu politica acestei companii.

Responsabilitati

Precizam ca portalul furnizeaza diferite servicii, unele gratuite, altele contra cost. In conformitate cu politica InfoRapArt SRL de folosire a acestor servicii, fiecare utilizator are dreptul sa subscrie la toate regulile impuse sau sa renunte la utilizarea serviciilor disponibile. InfoRapArt SRL România nu monitorizeaza acest site în orice moment, dar îsi rezerva drepturile sa faca acest lucru ori de câte ori este necesar. O parte importanta din informatiile gazduite pe acest site apartin utilizatorilor care acceseaza si consimt de bunavoie sa plaseze date si informatii în baza de date a acestui produs. Din aceste motive, responsabilitatea privind continutul si acuratetea acestor informatii, ca si rezultatele si consecintele implicate, nu apartine InfoRapArt SRL. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru informatiile introduse în baza de date. InfoRapArt nu poate garanta ca continutul acestor date nu poate fi vizualizat de un anumit numar de persoane implicate în gestionarea acestui site. Totodata, InfoRapArt SRL nu poate raspunde de continutul si acuratetea informatiilor pentru alte site-uri Web legate de portalul www.inforapart.ro, considerând ca aceste legaturi sunt furnizate numai de posibilitatile si instrumentele de navigare oferite de Internet.

Drepturi de acces

a) Restrictii de utilizare - Portalul poate fi utilizat practic de orice persoana care doreste, singura conditie impusa fiind acea de respectare a legilor în vigoare care au incidenta cu acest domeniu si a regulilor prezentate în acest document. Accesul utilizatorilor care beneficiaza de servicii si utilitati complete pe site, se face prin logare pe baza unui nume de user si o parola. Interdictiile specifice de pe acest site sunt exprimate mai jos, si prezentate în mod deschis si la locuri vizibile chiar pe interfata principala a platformei virtuale, iar utilizatorii au obligatia sa le citeasca si au dreptul sa accepte sau nu conditiile specificate. Iata aceste restrictii:

 1. Se interzice utilizatorului sa introduca informatii incorecte si incomplete, false sau eronate.
 2. Se interzice utilizatorului sa introduca informatii privind opinii individuale, referinte comerciale sau alte informatii de aceasta natura, care aduc prejudicii si se abat de la interesele si oportunitatile declarate ale acestui portal.
 3. Nu putem garanta asupra tuturor oportunitatilor plasate pe acest portal, cu atât mai mult în cazul situatiilor care sunt ratate din motive care nu depind de noi.
 4. Se interzice plasarea în baza de date a acestui site a informatiilor defaimatoare, injuriilor, obscenitatilor si altor termeni si caracteristici de acest gen.
 5. Nu ne propunem sa stergem sau sa revizuim materialele postate direct de catre utilizatori pe acest site.
 6. Nu este permisa violarea sau încercarea de violare a functionalitatii si aplicabilitatii sistemului.
 7. Nu este permisa nici o încercare care sa afecteze dreptul de copyright, de marca înregistrata, secretul si alte proprietati intelectuale de drept.
 8. Portalul, în partea lui majoritara, este un serviciu privilegiat. De aceea vom refuza si nu vom accepta postarile de informatii si alte detalii care pot afecta imaginea sau strategia noastra de piata. Refuzul poate fi facut fara o notificare prealabila.
 9. Regulile portalului pot fi schimbate în timp, în scopul îmbunatatirii performantelor si calitatii produsului. Modificarile se pot face fara o notificare prealabila.

a) Reguli de securitate - Sunt interzise cu desavârsire violarile sau încercarile de violare a securitatii informatiilor plasate pe acest site. Cele mai importante interdictii în acest sens sunt urmatoarele:

 1. Accesarea altor informatii din baza de date decât acelea care sunt destinate, permise si asigurate de portal ca specifice unui utilizator logat pe baza de nume user si parola.
 2. Incercarile de proba, scanarile, testele de vulnerabilitate sau încercarile de autentificare fara o autorizare expresa asupra sistemului sau retelei pe ramurile securizate.
 3. Trimiterea de emailuri nesolicitate, inclusiv pentru situatiile promotionale si/sau de atentionare asupra produselor si serviciilor.
 4. Citirea sau interceptarea pachetelor TCP/IP, la postarile de emailuri sau newsgroupuri.

Nerespectarea acestor reguli, precum si a celor conexe situatiilor enumerate mai sus pot avea consecinte juridice de natura civila sau penala. InfoRapArt SRL România va investiga toate încercarile si fraudele de aceasta natura si le va înainta institutiilor care sunt abilitate sa vegheze la respectarea legilor de aparare a drepturilor din acest domeniu.

a) Suspendare si/sau anularea drepturilor de acces - Ne rezervam dreptul de a suspenda accesul utilizatorilor în cazul în care se constata unele abuzuri si abateri de la regulile precizate mai sus. Suspendarea dreptului de acces se poate face, în situatiile precizate, fara o anuntare în prealabil a utilizatorului. Cu toate acestea, noi vom avertiza utilizatorul si îi vom restrictiona regulile pe perioada suspendarii. Durata suspendarii va fi decisa în functie de gravitatea abaterii de la regulile stabilite. Suspendarea dreptului de acces este posibila si în cazul în care un utilizator nu furnizeaza date corecte sau nu le actualizeaza la timp. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula definitiv accesul unor utilizator care au recidivat de la situatiile prezentate. Si în acest caz nu vom avea obligatia sa anuntam în prealabil ridicarea definitiva a drepturilor de acces. Pentru cazurile foarte grave, vom actiona în judecata pe cei implicati.

Nota. Recomandarea noastra este aceea ca fiecare utilizator înregistrat sa-si modifice din când în când parola de acces pe acest site, pentru a fi mai sigur ca aceasta nu ajunge sa fie descoperita, întâmplator sau nu, de persoane neavizate.

Aspecte ale proprietatii

Odata cu înregistrarea si acordarea drepturilor de acces (printr-un cont, definit de un nume de user si o parola, sau printr-un echivalent al acestuia), se considera ca utilizatorul a acceptat în acest mod toate regulile de utilizare a serviciilor stipulate în acest document si pe cele specifice unui anumit serviciu si care sunt precizate odata cu accesul la el. Asadar, utilizatorul nu trebuie sa permita altor persoane sa se certifice cu aceste formule strict personale, deoarece întreaga responsabilitate în acest caz privind abuzurile posibile, violarea confidentialitatii datelor etc. va apartine utilizatorului înregistrat, care este singurul care cunoaste formulele de acces.

Informatiile plasate în baza de date de pe site, nu pot fi considerate ca având un caracter absolut confidential, întrucât acestea pot fi vazute de persoane care au rolul de a administra si monitoriza acest site. Noi impunem acestor persoane aceleasi reguli de securitate si confidentialitate, însa nu putem garanta pentru ele; dar îi obligam sa le respecte întocmai si sa fie responsabili asupra faptelor lor. Regula generala ramâne aceea ca informatiile nu trebuie utilizate decât în scopurile pentru care au fost destinate. Cu toate acestea, pentru o confidentialitate totala, utilizatorul poate trimite o cerere speciala în acest sens, care va fi solutionata prin acord de ambele parti.

Modificari

InfoRapArt SRL îsi asuma responsabilitatea pentru asigurarea unei seriozitati complete în orice moment, a modului în care sunt accesate si folosite serviciile si produsele disponibile. In acelasi timp, InfoRapArt SRL nu garanteaza ca preturile si conditiile de utilizare a serviciilor nu pot fi schimbate sau modificate în timp, si nici nu poate garanta ca orice produs poate fi asigurat permanent pentru livrare în orice cantitate, decât în limitele unui stoc disponibil. Asadar, ne rezervam dreptul ca livrarile de produse si servicii sa se faca în functie de conditiile si disponibilitatile concrete la un moment dat, iar preturile acestor produse si servicii sa poata suferi unele modificari, chiar si fara o notificare prealabila. Totodata, precizam ca pot suferi modificari sau transformari, în aceleasi conditii, chiar si structurile serviciilor si produselor. Mai mult, precizam ca este posibil ca oricare dintre serviciile si produsele noastre sa fie modificate, suspendate sau chiar anulate.

De asemenea, InfoRapArt SRL îsi rezerva dreptul de a modifica si îmbunatati permanent informatiile si continutul acestui site. Desi nu ne propunem aceasta, este posibil ca unele modificari sa fie plasate pe site fara a fi anuntate în prealabil. De aceea, sfatul nostru este acela ca utilizatorii implicati sa citeasca din când în când acest document care prezinta «Termenii si Conditiile», pentru a fi la curent cu noile modificari aparute.

«Termenii si Conditiile» InfoRapArt reprezinta un cadru complet care poate sta la baza oricarui contract cu oricare dintre clienti.

Atentie! Orice utilizare a portalului InfoRapArt în alte scopuri decât cele care au fost prevazute si în afara regulilor precizate în acest document constituie o violare a drepturilor de autor si poate conduce la actiuni penale directe.

Copyright © - 2004 INFORAPART SRL ROMANIA

www.inforapart.ro[ Home ]
Home Anticariat Noutati Recomandari Cum comanzi Cum vinzi Links Termeni si Conditii Contact
Copyright © 2005 - InfoRapArt